Google Analytics 4

Vanaf 1 juli 2023 gaat Universal Analytics over op Google Analytics 4. Dit is jouw kans om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de overgang naar Google Analytics 4. Wil jij de nieuwste functies en mogelijkheden ontdekken en het maximale uit jouw GA4 account halen? In deze online cursus leert onze vakdocent je binnen 3 sessies de praktische skills om de overstap van UA naar GA4 te maken. Door de verschillende niveau’s wordt je stap voor stap meegenomen en zul je direct begrijpen hoe je deze digitale skills in de praktijk kunt toepassen.
Techonomy Education · 7 maart 2023

Ben jij een digital marketeer die altijd op zoek is naar manieren om betere inzichten te krijgen in het gedrag van je websitebezoekers? Dan hebben wij goed nieuws voor je: binnenkort gaan we live met onze nieuwe Google Analytics 4 cursus!
Met de nieuwe Google Analytics 4 heb je toegang tot geavanceerde analysemogelijkheden en AI-gedreven inzichten die je kunnen helpen om betere beslissingen te nemen voor je bedrijf.
In deze online cursus leert onze vakdocent je binnen 3 sessies de praktische skills om de overstap van UA naar GA4 te maken. Door de verschillende niveau’s wordt je stap voor stap meegenomen en zul je direct begrijpen hoe je deze digitale skills in de praktijk kunt toepassen.  

Leerdoelen

Na het volgens van deze cursus weet je:

Voor wie?

Dit programma is vooral geschikt voor jou als:

Programma

1. Beginner

Tijdens deze sessie ontdek je o.a.:

2. Professional

Tijdens deze sessie ontdek je o.a.:

3. Expert

Tijdens deze sessie ontdek je o.a.:

Voordelen Techonomy Education

Wat je nog meer krijgt bij een membership voor de Google Analytics 4 course:

Studiebelasting

Aanvangsniveau

Certificering

Door deel te nemen aan deze course ontvang je:

Onze docent

63ad5dc7ad540-bpfull

Timo Hooyen

Martech & Data expert

FAQ

De Google Analytics 4 course is een digitale cursus. Deze cursus bestaat uit 3 sessies, die op dinsdag 27 juni online beschikbaar komen.

Nee, de cursus begint op dinsdag 27 juni. Alle sessies zijn vanaf dat moment online beschikbaar in jouw digitale leeromgeving.

Na het voltooien van de cursus krijg jij een officieel certificaat, waarmee je jouw cv een boost kunt geven. Techonomy Education is geregistreerd in het CRKBO register en voldoet aan de kwaliteitscode voor onderwijsinstellingen in het kort beroepsonderwijs.

Voor €99 krijg jij niet alleen toegang tot deze cursus, maar je schrijft je direct in voor het gehele Techonomy Education platform. Dit betekent dat je 1 jaar lang toegang hebt tot alle features van het platform.

Over de opleider

+13 enrolled
Niet ingeschreven

Training Includes

  • 3 Hoofdstukken
  • 11 Paragrafen