Trainingen

 • 10 Hoofdstukken

  Digital Marketing Course at Home

  Deze course is een unieke online variant van een al succesvol bewezen opleidingsprogramma op Nyenrode t.w.v. €2.950: de Digital Skills Course. In 10 live colleges maak je kennis met de belangrijkste marketingtools en leer je hoe je deze praktisch toe kunt passen.

 • 7 Hoofdstukken

  Digitale Sportmarketing 3.0

  Ontdek de nieuwste digitale trends en kansen met deze nieuwe Sportmarketing course van BOSA in samenwerking met Techonomy Education. Ben jij al werkzaam als marketeer/ manager in de sport of wil je graag in de sportwereld gaan werken? Dit is je kans om in 6 sessies weer volledig up-to-date te zijn rondom de laatste ontwikkelingen in Sportmarketing.
 • 6 Hoofdstukken

  E-commerce Conversion Course

  Deze E-commerce Conversion Course is ontwikkeld voor iedereen die actief is in e-commerce. Of je nu nog nieuw bent in de wereld van e-commerce, een ervaren marketeer bent of al jaren een eigen e-commerce business hebt. Start vandaag nog en wordt succesvoller met jouw e-commerce business!

 • 0 Hoofdstukken

  Google Analytics 4

  Ontdek hoe de nieuwste generatie Google Analytics jouw analysestrategie naar een hoger niveau kan tillen. Universal Analytics zal per 1 juli 2023 verdwijnen en definitief opgevolgd worden door Google Analytics 4. Ben jij werkzaam als marketeer/ marketingmanager is het dus cruciaal van de verschillen en de kansen die dit teweeg brengen. Dit is je kans om weer volledig up-to-date te zijn rondom de laatste ontwikkelingen binnen Google Analytics.
 • 0 Hoofdstukken

  TikTok Advertising

  Next up in digitale marketing: Tiktok Advertising. Ontdek alles over het succesvol adverteren op het snelst groeiende sociale kanaal van het moment! Leer hoe jij TikTok-advertentiecampagnes kunt opzetten, optimaliseren en opschalen, en hoe je maximaal resultaat kan halen uit jouw advertenties op TikTok.